30.3.07

6 ting man ikke kødder med

Kim Jong-Il, president i Nord-Korea


Denne mannen har en egen spesialstyrke på 110 000 mann, klar for å gjøre noen pek mot folk som kan tenke seg å tulle litt med Kim-ern. Jeg tror heller ikke denne mannen er spesielt glad i practical jokes rettet mot egen person.

KattHvis du kødder med en katt, klorer katten. Det er litt kjedelig. Denne katten klorte meg til blods noen minutter etter at bildet var tatt.

Baller med faretruende retning mot livskapende organHVORFOR treffer så mange fotballer akkurat der de ikke skal treffe? Fotballer treffer nesten aldri lårene, men ting mellom lårene virker å ha en magnetaktig effekt på lærkuler. Fant ingen bilder av dette fenomenet (folk som bivåner en slik hendelse føler naturligvis så mye med offeret at de ikke har hjerte til å ta bilder), men situasjonen på bildet medfører nok noe av den samme smerten.

Fulle mennesker med løs mage.Denne historien måtte bare komme i et blogginnlegg en gang. Dette er resultatet av en full mann med løs mage på Danmarksplass. Ifølge vitner startet denne prosessen i fart, altså mens han gikk..

Jenter med PMS


DingoerJeg kan virkelig ingen ting om dingoer, men jeg forestiller meg at man ikke bør kødde med slike. Ikke fordi de ser så skumle ut, men bare fordi jeg har en ekkel følelse knyttet til dingoer.

18 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, liker det! Ville nok ikke ha yppa til slagsmål med Kim nei..

Anonym sa...

Hoihoi! Kjipa at du gikk glipp av den strålende russerevyen på Nesodden, Erlend. Bøggi parodierte nemlig Kim Jong-Il i hele fire (4) sketsjer!

Anonym sa...

Danmarksplassen kunne du virkelig ha spart d for, Mr;) eller bra! men at du e redd for en katt e litt på kanten...mi prades

Catti sa...

kjekt å se landsmenn på bloggen din (iallefall nesten)
Enig i at en ikkje yppe med Kim og jenter med pms. Begge deler kan få katastrofale følger hvis en ikkje trår varsomt.
Egentlig ganske enig med dingoer og. Kan heller ikkje noe om di, men ser for meg at di er aggressive, bite hardt og bære med seg skabb og diverse dødelig epidimier.

Anonym sa...

Huff og Huff.. dette var skumle smennesker og situasjoner. Må ærlig si meg mer kritisk til katter og jenter med PMS enn lille Kim..

Kjetil sa...

Latterutbrudd både på PMS og Dingo!

Aina sa...

du er "tatt"....:) Sjekk bloggen min for å finna ut ka du skal gjera...:D

Klara Jensen sa...

Syns kje bilde så sku representera PMS illustrerte så veldi bra. Mistenke deg for å vær redd for å ta bilde av jente i PMS-krise-humør!

Birgit sa...

hallo hallo!

Tenkte meg det var du som var "erlend den gode" på Marens. Takk for sist..bra i Hemsedal.

Må bare si at du er en sånn person som en blir glad av å møte. Du virker rett og slett bare go! (dessuten synes du det er gøy når jeg er trøtt, det er jo ikke alle som synes)tenkte du måtte høre det selv om jeg tror det er det folk har om deg

Håper livet og kjærleiken smiler gjennom alt regnet!

Sindre aka Sid sa...

syns du fikk altfor mye skryt i den forrige kommentaren. trekker på vegne av birgit tilbake det med at man blir glad av å møte deg, og det med at du er go. sånn.

Asbjørn sa...

Nei, se der var gutten som også hadde blogg!

Viser seg at vi begge har vært på TenOase samtidig, i farne tider. Fant dette bildet på nettsiden te en bekjent: http://home.no.net/hsilj/tenoase04/tenoase04-221-227/dscf0327-12.html

haha!

Anonym sa...

jeg kjenner jeg er veldig gira på ny oppdatering! mort1

Anonym sa...

hehehe:P

Rosi sa...

Hi God bless you
take care
Rosi

Anonym sa...

I want not approve on it. I think polite post. Expressly the designation attracted me to review the sound story.

Anonym sa...

Amiable fill someone in on and this post helped me alot in my college assignement. Say thank you you as your information.

Anonym sa...

Brim over I acquiesce in but I dream the brief should prepare more info then it has.

Anonym sa...

Brim over I agree but I think the collection should secure more info then it has.