22.12.06

Live-blogg fra rommet mitt

Dette er spennende. Nå live-blogger jeg faktisk. Dette skjer omtrent akkurat nå:


Svært frekk slåsskamp mellom Kaare Kong og Audun "Bønna".. (jeg må ha noe å gjøre mens de slåss..)

Alle elsker Kong..

7 kommentarer:

Øyvind sa...

Fantastisk.. Liker konseptet med live blogging... Føler på en måte intensiteten på kampen.. Skulle gjerne ha sett et bilde av en utslått (?!) Audun... Stå på kuk.. elsker siden din allerede... God jul, du er kul

Håkon sa...

Dette er blogging på høyt nivå erlendo...Kanskje du kan live blogge fra middagsbordet idag også, da hadde det blitt julestemning på bloggen vettu.

Gleder meg til explore og mye sprell...der skal vi live blogge der...å jada

God Jul!

Martinsen sa...

Eg like ikkje å slåss med Kaare Kong!! Har dårlige erfaring frå et herrens år i Stavanger.... olalala Kjenne ennå ein visse långt oppi....

Erlend sa...

Kaare Kong ser tilbake på Stavangerepisoden med ekstrem glede.

Kan informere om at jeg under en fight her om dagen fikk (sykt nok, han er jo fryktelig mye større og sterkere enn meg..) dratt en front- og backside wedgie opp til henholdsvis bryst og skulderblad på Kong. Kanskje noe av det aller gøyeste jeg har vært med på noen gang:)

Kjetil sa...

Hei Erlend. Det er plass i butikken. du kan få jobb. Men du er vel i Bergen? Tar eg feil?


Men en ting skal du ha Erlend; du er seriøst en av de festligste personene jeg kjenner. Tror kanskje den aller festligste til og med. Du e tøff!

Trond M sa...

minne fryktelig mye om en scene æ har sett fra Borat...

Jan Tore sa...

Ser likheten med Borat, Trond..:) Takk for ei konge nyttårsfeiring på Explore, Erlend. Stor stas! Stå på videre i Bergen!